öfke ve stres yönetimi

Okulumuzda eğitim ve öğretimin bir parçası olan yardımcı personellere yönelik Kütahya Ram işbirliği ile 'öfke ve stres yönetimi' konulu çalışma yapılmıştır. Öğrencilerin ailelerinden ve öğretmenlerinden sonra eğitim ve öğretimde en sık karşılaştıkları bu gurup olan kişilerin hem kendilerinin psikolojik sağlamlıklarını arttırmak hem de ailelerine ve öğrencilere örnek davranışlar sergileyerek olası öfke ve stres durumlarına uygun tepkiler vermeleri amaçlanmıştır.

meb_iys_dosyalar/43/03/973591/fotograf_galerisi_3398089.html

12.01.2023 257